Bulgária, Napospart: Hotel Kuban 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 191333
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A 2 épületből álló, 20-emeletes 2015-ben felújított komplexum Napospart központjában terül el, a homokos tengerparttól mindössze kb. 200 méterre.

Szolgáltatások
A szállodában recepció, főétterem, 5 bár (köztük lobby bár, medence bár és snack bár), a lobbyban ingyenes WIFI elérhetőség, 3 kültéri medence ingyenesen használható napernyőkkel és napozóágyakkal, aquapark, vízi torna, fitneszterem és animációs programok biztosítják a vendégek kellemes időtöltését és kényelmét. A gyermekek szórakozásáról elkerített gyermekmedence rész, csúszdák és animációs programok gondoskodnak. Térítés ellenében biliárd, darts, játékterem, internetsarok, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, különféle masszázsok, mosoda, parkolás, a recepción bérelhető széfek, a strandon vízi sportok vehetők igénybe.

Elhelyezés
2 ágyas standard, pótágyazható szobákban, melyben a pótágy kihúzható fotelágy. A szobák légkondicionálóval, sat-tévével, telefonnal, mini hűtővel, hajszárítóval, ingyenes WIFI internetkapcsolattal, és erkéllyel felszereltek. A Junior lakosztályok kb. 40 nm alapterületűek, egy hálószobából és egy nappaliból (kinyitható kanapéággyal) állnak, melyeket ajtó választ el.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben szendvicsek (10:30-17:00 között), délután fagylalt és sütemények (15:00-17:00 között), helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása (10:00 és 23:00 között).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak