Bulgária, Napospart: Grand Hotel Sunny Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 232863
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Kitűnő elhelyezkedésű szálloda, mely Sunny Beach központjától kb. 500 méterre található, míg a tengerparttól csupán egy parti sétány választja el.

Szolgáltatások
A hotel 2019-2020-ban részleges felújításon esett át. A 14 emeletes, 200 szobás épületben 2 lift található. A hotelben főétterem, lobby bár, recepció, úszómedence napernyőkkel és nyugágyakkal található. A vendégeket animáció a hét több napján és WIFI a szálloda egész területén várja. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: napernyők és napágyak a tengerparton, biciklibérlés, pénzváltás, mosoda, fodrászat, orvosi ellátás és szépségszalon. A gyermekek kikapcsolódásáról játszótér, a medencében részükre elkerített terület és animációs programok gondoskodnak; térítés ellenében elektronikus játékok és gyermekfelügyelet is igénybe vehetők.

Elhelyezés
2 ágyas pótágyazható szobákban (kb. 20 nm), amelyekben központilag szabályozott légkondicionáló, műholdas tévé, telefon, mini hűtő, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, erkély, valamint ingyenes WIFI elérhetőség szolgálja a vendégek kényelmét. A pótágy kihúzható fotelágy. A stúdiók 35 nm-esek, tengerre néznek, a vendégek elhelyezésére franciaágy, 1 egyszemélyes ágy és 1 kinyitható fotelágy áll rendelkezésre. Az apartmanok kb. 40 nm alapterületűek, egy hálószobából és egy nappaliból állnak, melyeket ajtó választ el, részben tengerre néznek. A hálóban franciaágy, a nappaliban kinyitható fotelágy található.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben a főétteremben, heti egy alkalommal bolgár tematikus est. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00 és 22:00 között az étteremben és a lobby bárban, fagylalt az étkezéseknél. Napközben tea, kávé, üdítők, helyi sör, bor és koktélok fogyasztása a bárban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 483 utazás 329 681 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak