Bulgária, Nessebar: Hotel Sol Marina Palace 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 243710
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Nessebar

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A modern hotel Neszebár régi és új városrésze között, a központtól mindössze kb. 500 méterre helyezkedik el egy kisebb hegyoldalon, csupán néhány lépésre a tengerparttól. A szállodából csodálatos kilátás nyílik Neszebár öblére és kikötőjére. A homokos, fürdésre alkalmas strand a hoteltől kb. 300 m-re található, így gyalogosan is könnyedén elérhető.

Szolgáltatások
A 7 emeletes, 2018/2019-ben felújított, 128 szobával rendelkező komplexumban 3 lift, recepció, főétterem, bár, sky bár, különleges kültéri medence a szálloda tetején jakuzzival, gyermekrésszel, ingyenesen használható napozóágyakkal, fitneszterem, asztalitenisz, darts, billiárd, a közös helyiségekben ingyenes WIFI várja a vendégeket. A Spa központ szolgáltatásai, szauna, gőzfürdő, különféle masszázsok, szolárium, strandtörölközők (letét ellenében), napernyők és napozóágyak a tengerparton, 2 konferenciaterem, mosoda, parkolás, autóbérlés és szobaszerviz helyszíni térítés ellenében vehetők igénybe.

Elhelyezés
2 ágyas oldalról tengerre néző, pótágyazható szobákban, melyek mindegyike rendelkezik központilag szabályozott légkondicionálóval, műholdas tévével, telefonnal, hajszárítóval és erkéllyel. Vezetékes internet csatlakozási lehetőség, minibár és széf térítés ellenében vehető igénybe.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délelőtti és délutáni snackek, fagylalt (bizonyos időpontban), helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00-23:00 között. Térítés ellenében: frissen facsart gyümölcslevek, palackozott italok, minden import ital.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak