Bulgária, Nessebar: Mpm Arsena Hotel 4*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213452
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Nessebar

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Neszebár déli részén, közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el, a központtól 200 méterre, a burgaszi repülőtértől 30 percre.

ELHELYEZÉS

A hotel 98 szobával rendelkezik. Minden vendégnek üdvözlő ajándékkal kedveskedik a szálloda érkezéskor. A szobák mindegyike erkéllyel, padlószőnyeggel, központilag szabályozható légkondicionálóval, fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, kábel televízióval, mini bárral, térítés ellenében széffel és WIFI-vel felszerelt. Babaágy kérhető. Double twin room: 24-26 m2, fürdőkádas fürdőszobával, suite: 32 m2, zuhanykabinos fürdőszobával.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátással foglalható. A főétkezések a terasszal rendelkező, légkondicionált étteremben kerülnek felszolgálásra büféasztalos rendszerben.

Reggeli: 07:30-10:00, büféasztal, reggeli italok, üdítők, gyümölcslevek, víz

Ebéd: 12:30-14:30, büféasztal, víz, üdítők, gyümölcslevek, csapolt sör, borok, egyéb helyi és import alkoholos italok

Vacsora: 18:00-21:00, büféasztal, víz, üdítők, gyümölcslevek, csapolt sör, borok, egyéb helyi és import alkoholos italok

A medencénél lévő bárban 10:00-23:00-ig kávé, tea, üdítők, csapolt sör, bor, egyéb helyi és import alkoholos italok kaphatóak. 10:00-12:00-ig, illtetve 16:00-18:00-ig pizza, szendvicsek, hidegtálak, édességek és jégkrém, 22:00-23:00-ig hidegtálak, leves, édesség és jégkrém fogyasztható. A lobbi bárban 10:00-23:00-ig kávé, tea, üdítők, koktélok, egyéb helyi és import alkoholos italok várják a vendégeket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medence gyermekrészleggel, belső medence, aerobik, vízi torna, pilates, darts, biliárd, asztalitenisz, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, masszázs, szépészeti kezelések, illetve szórakoztató programok segítik a kikapcsolódást. A gyermekeket 4-12 éves korig napközben mini klub, este mini diszkó várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, ingyenes WIFI a recepció, a lobbi és a medence területén, térítés ellenében: konferencia terem, mosoda, széf, parkoló bővítik a szolgáltatások körét. A napágyak és a napernyők a medencénél ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében vehetőek igénybe.

A szálloda honlapja: www.mpmhotels.bg/eng/htmls/arsena.html



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- ultra all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- idegenforgalmi adó,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak