Bulgária, Napospart: Aparthotel & Spa Happy, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227152
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Napospart északi, csendesebb részén, az ?Actoin? nevű víziparktól 1 perc autóútra fekvő, 2008-ban épült aparthotel, a strandtól kb. 900 m-re, míg a központtól kb. 1,5 km-re található.

Szolgáltatások
A 6 emeletes aparthotel 2 lifttel, recepcióval, szabadtéri medencével, körülötte napernyőkkel és napozóágyakkal, a medencében gyermekrésszel, játszótérrel, medencebárral, kisebb fitneszteremmel, WIFI lehetőséggel a medence környékén (térítés ellenében) várja vendégeit. Széf bérelhető a recepción. A hotel előtt található parkban a röplabdapálya ingyenesen igénybe vehető, a futballpálya használatáért fizetni kell.

Elhelyezés
A 97 stúdió és apartman mindegyike igényesen berendezett, és rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, felszerelt konyhasarokkal, vízforralóval, hűtőszekrénnyel és erkéllyel. Babaágy a helyszínen fizetendő, de előre kell jelezni. Bejelentkezéskor szobánként 100 EUR depozit fizetendő, amely visszajár kijelentkezéskor. 2 ágyas stúdió: Maximum 3 fő elhelyezésére alkalmas stúdió, amelyben a hálószoba egy légtérben található a felszerelt konyhasarokkal. 2 ágyas apartman: Két légteres apartman 1 hálószobával, a nappali egy légtérben található a felszerelt konyhával. Az apartmanban 2 normál ágy és maximum 2 gyermek elhelyezésére alkalmas kinyitható kanapé található.

Ellátás
Önellátás.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak