Bulgária, Elenite: Hotel Royal Castle 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 121681
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Elenite

Szállás / program részletes leírása





Elhelyezkedés
A 2011-ben épült szálloda a Balkán hegységlankái között kb 400 méterre a tengerparttól helyezkedik el, ahova golfautóval viszik le és hozzák fel a vendégeket.

Sport és szórakozás:
Teniszpálya, szauna, fitneszközpont, szolárium, idegen nyelvű animációs program felnőtteknek és gyerekeknek, wellnessközpont, masszázs, játszótér, biliárd, asztalitenisz, karaoke, szörfözési lehetőség, darts, pezsgőfürdő, túrázás, grillezési lehetőség, bowling, törökfürdő gőzfürdő, minigolf, szabadtéri úszómedence.Elenite közelében lovarda található, ahol térítés ellenében lovaglási lehetőség biztosított. Elenite saját Aquaparkjában a medencéket és a csúszdákat díjmentesen igénybe lehet venni (A nyugágyakat és napernyőket azonban térítés ellenében lehet használni!).

Megjegyzés
Royal Castle Hotel Elenite legelegánsabb szállodája. Közös terei, szobái egyenként és egy egészet alkotva is építészeti remekművek.

Szolgáltatások
Mosoda, vegytisztítás, fodrászat, szépségszalon, pénzváltó ajándékboltok, autókölcsönző, 24 órás orvosi szolgálat, WIFI a komplexum egész területén térítésmentesen vehető igénybe, valamint a nyugágyak és napernyők a tengerparton térítésmentesen használhatók.

Szobák
Kétágyas pótágyazható, fürdőszobás szobákban, melyek mindegyike hajszárítóval, telefonnal, TV-vel és legkondicionáló berendezéssel felszerelt. A szobákban a WIFI szolgáltatás térítésmentesen igénybe vehető.

Ellátás
Svédasztalos félpanzió.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak