Bulgária, Pomorie: Aparthotel Sunset Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 42789
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Pomorie

Szállás / program részletes leírása



USP: FAMILY GARDEN klubszállodánk a minden igényt kielégítő, hat épületrészből álló Sunset Resort szállodakomplexum a Fekete-tenger partjának legexkluzívabb szállodái közé tartozik. Pomorie új, déli részén épült, közvetlenül a tengerparton. A hatalmas, gondozott területen pálmafák, virágok, medencék járulnak hozzá a színvonalas elhelyezéshez.A 24 órás All Inclusive ellátást kínáló, álomszerű hotel tágas apartmanjaival várja a Bulgáriába utazókat.

Fekvése: A szálloda közvetlenül Pomorie sekély, homokos strandjánál fekszik. A város központja számos étteremmel, vásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 3 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20-25 perc.

Felszereltsége: A 7 épületből álló létesítményben összesen 770 lakóegység található. A vendégek rendelkezésére áll. Hall recepcióval, liftek, több étterem és a`la carte-étterem, bárok, kávézó, üzletek, ingyenes WIFI (a lobby-ban, az a`la carte-étteremben és az apartmanokban) és fodrászat. A kertben 3 édesvizű úszómedence (az elő- és utószezonban nem mindegyik tart nyitva) és pool-bár. Napágyak, napernyők(korlátozott számban) a medencénél és a strandon is, matracok és törölközők (korlátozott számban) a medencénél ingyenesen. Strandbár.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A - Apartmanok:Az ízléses apartmanokban nappali/hálószoba heverővel, 1 külön hálószoba, konyhasarok, minibár (lekérésre, térítés ellenében), bérelhető széf, légkondicionálás, SAT-TV, telefon, ingyenes WIFI, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon vagy terasz. Az apartmanok többsége belső hálószobával rendelkezik, melynek nincs ablaka.

A1C/A2C/A3C - Apartmanok:Tengerre nézők.

A2D/A3D/A4D - Apartmanok: Tágasabbak és 2 külön hálószobával rendelkeznek.

A2F/A3F/A4F - Apartmanok:Tágasabbak, 2 külön hálószobával rendelkeznek és tengerre nézők.

A3G/A4G - Apartmanok:ASigma épületben helyezkednek el, tágasabbak,3 külön hálószobával (5 normál és egy heverő) és 2 fürdőszobával rendelkeznek.

Foglalható a szervizút túloldalán található, Family-épületben elhelyezkedő Joker-apartmanA2S is.

Sport: Strandröplabda, strandfoci, boccia, darts, vízigimnasztika, vízilabda, asztalitenisz és aerobic. Térítés ellenében: fitneszterem, bowling, biliárd, kerékpárkölcsönzés és különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Szórakozás: Animációs programok és esti szórakoztató programok 22.00 óráig.

Fontos foglalási információ: A 2 év alatti csecsemőkért a helyszínen kb. 10,- Leva/éj fizetendő. Előzetes foglalás az utazási irodában szükséges. A max. létszámot az A2S/A2R típusban így sem szabad túllépni.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában(A1A, A1C).
  • Érkezéskor 1 üveg víz a szobában.

  • WELLNESS: Fedett medence gyermekrésszel és mini csúszdával, pezsgőfürdő. Térítés ellenében az 1.000 m2-es wellness-részlegben: gőzfürdő, jégkút, élményzuhanyok, gyógynövényes fürdő,thalasso-szauna, vitalis-szauna hamammal, Kneipp-taposómedence, finn szauna, infraszauna, melegített ágyak, szolárium, laconium, szépségszalon, kozmetika, manikűr és pedikűr.

    Lollo & Bernie Kids Club: Lollo & Bernie Kids Club (3-7 éveseknek) és junior-klub (8-11 éveseknek). A klubokban téma- és kreatív napok, vízi animációs programok, felfedező programok, étkezés az animátorokkal, öko-programok, hetente gyerekműsorok a gyerekeknek és mini-diszkó. Ingyenes felnőtt, gyermek- és családi programok képzett animátorokkal magyar nyelven is (a nyári iskolai szünet ideje alatt).Külön gyermekmedence és játszótér, az étteremben etetőszék, bébiágy (lekérésre, térítés ellenében) és gyerekbüfé.

    CSALÁDOKNAK: Külön gyermekmedence, játszótér, mini-klub (4-12 éveseknek), mini-diszkó, gyerekbüfé, az étteremben etetőszék és bébiágy (lekérésre, térítés ellenében).

    VÍZICSÚSZDÁK: Újonnan nyílt, kb. 21 hektáros aquapark vízicsúszdákkal kicsiknek és nagyoknak (belépés térítés ellenében, nyitva kb. június közepétől augusztusig).

    All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Ebéd és vacsora menürendszerben a Smaragd étteremben is lehetséges (kb. június közepétől szeptemberig).Reggeli későn kelőknek 10.30 és 11.00 óra között. Kávé, tea és sütemény 15.00 és 17.00 óra között. Fagylalt 10.00 és 17.00 óra között. Egyes helyi alkoholos és alkoholmentes italok egész nap a különböző bárokban és éttermekben. Éjszaka snack-ételek 23.00-06.00 óra között. Heti 2x tematikus büfévacsora. Heti 6x a`la carte-vacsora a grillházban (előzetes foglalással).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.12.31-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.02.28-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Árkedvezmény (F): 21=17 05.01.-06.08., 08.31.-10.31.14=12/7=6 05.24.-06.15., 08.31.-09.12., 14=10/7=5 05.01.-05.23., 09.13.-10.31. közötti érkezés esetén.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-14 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2-3 gyermek 2-4 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    Senior kedvezmény: 55 év feletti utasainknak 10% kedvezmény (csak a 05.01.-06.19. közötti tartózkodásoknál).

    Szállásleírása: apartmanhotelt 2007-ben létesítették. Összesen 771 szobával várják az ide látogatókat. Ezek a főépületben (13 emelet) vagy a 5 melléképület egyikében találhatóak. (A melléképületek legfeljebb 8 emeletesek.) A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf, egy pénzváltó és egy ATM. A nyilvános helyiségekben WiFi (felár ellenében) biztosítja az internet-hozzáférést. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót, egy bárt és egy pub-ot. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szállás területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. Az apartmanhotel rendelkezik továbbá hírlapbolttal és játszószobával. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban (felár ellenében). Elérhető szolgáltatások továbbá: gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat. A kerékpárkölcsönzőnek köszönhetően a környék két keréken is felfedezhető (felár ellenében). Előadások, megbeszélések és konferenciák lebonyolítására 3 konferenciaterem áll rendelkezé

    Szobák: zobákat légkondicionáló berendezéssel, nappalival, konyhával és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. Egyes szobák tengerre néző kilátással rendelkeznek. A szőnyegpadlóval kialakított szobákban egy franciaágy, egy king size ágy vagy egy kanapéágy található. Különálló hálószobák foglalására is lehetőség van. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Ezen kívül van széf és minbár is. A konyhasarok az önellátó vendégek minden igényét kielégíti és az alábbi felszereltéggel rendelkezik: hűtőszekrény, minihűtő, tűzhely, mikróhullámú sütő és tea-/kávéfőző. A nyaralás kényelmét szolgálja az internet-hozzáférés, a telefon, a TV-készülék és WiFi. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. Továbbá rendelkezésre áll egy hajszárító. A hotel nem dohányzó szobákkal is rendelke

    Sport és szabadidő: ró napokon kettő medence - egy benti és egy kinti - gondoskodik a hűsítő élményről. A vízicsúszda kicsiknek és nagyoknak is élményt nyújt. Egy napernyőkkel és nyugágyakkal felszerelt napozóterasz is rendelkezésre áll. A tökéletes kikapcsolódásról a medencerészlegen található pezsgőfürdő gondoskodik. A medencebár frissítő italokkal várja a vendégeket. A szálláson változatos szabadidős tevékenységeket kínálnak, mint például kerékpározást/ mountain bike-ozást, boccia-t, strandröplabdát, röplabdát és íjászatot. A vízi sportok kedvelőit windszörfözés, jet-skyzés, motorcsónakozás, vízi biciklizés, banánozás és aqua-fitness várja. Az apartmanhotel számos beltéri sportolási lehetőséget kínál, például asztali teniszt, biliárdot, bowlingot, gimnasztikát és aerobikot, valamint felár ellenében edzőtermet és darts-ot. A hotelben különböző wellness szolgáltatásokat kínálnak, úgy mint gyógyfürdőt, törökfürdő, szépségszalont, gyógykezeléseket, thalassoterápiát, fiatalító kezelést, ayurvedikus kezelést és szoláriumot. Felár ellenében a vendégek kikapcsolódásáról szauna, gőzfürdő és masszázs kezelések gondoskodik. Szórakoztatóprogramok, egy miniklub és egy minidiszkó gonoskodik a kikapcsolódás

    Ellátás típusa: lalható szállás reggelivel, félpanziós ellátás és all inclusive ellátás. A vendégek eldönthetik, hogy a kínálatban szereplő étkezések közül melyiket választják. A fő étkezések mellett snackeket is kínálnak. Egyik különlegesség a látványkonyha. Alkoholmentes italok és alkoholos italok is kapha

    Fizetési lehetőségek: zálláson az alábbi kártyatípusokat fogadják el: Visa és MasterC

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?






    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak