Bulgária, Napospart: Calypso 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225642
Indulás dátuma:2024.06.18. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  278 114 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  286 457 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 3*-os Calypso hotel a Napospart déli részén található Nessebar városától kb. 1 km-re. A szálloda 450 méterre található a gyönyörű Fekete-tenger partjától.
Repülőtértől való távolság: 35 km-re Burgasz repülőterétőlSzálloda felszereltsége és szolgáltatások: Egy épület 5 emelettel és 3 lifttel. 24 órás recepció, légkondicionált közös helyiségek, lobby TV-vel, autókölcsönző, ATM, WiFi a nyilvános helyiségekben (ingyenes). Fitneszközpont, főétterem - büféétterem, nyitott terasz, kávésarok, medence és snack bár.Szobák:
Kétágyas standard szoba kb. 23 nm, (min. 1 felnőtt és 1 gyermek, max. 2 felnőtt és 1 gyermek vagy 3 felnőtt). Különálló ágyak és összecsukható fotel. Medencére vagy a városra néző kilátás.
Kétágyas nagy szoba kb. 26 nm, (min./max. 2 felnőtt és 2 gyermek vagy 3 felnőtt). Két különálló ágy vagy franciaágy és kihajtható kanapéágy. Medencére vagy a városra néző.
Apartman egy hálószoba kb. 28 nm, (min./max. 2 felnőtt és 2 gyermek vagy 3 felnőtt). Egy hálószoba és egy nappali: egy franciaágy a hálószobában és egy kihúzható kanapéágy a nappaliban. Városra néző kilátás.
Szobák általános felszereltsége: Minden szobában van fürdőszoba zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel, Wi-Fi a szobában (ingyenes), központi légkondicionálás, erkély, telefon közvetlen vonallal, TV, széf (térítés ellenében), minihűtő.
Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba nem foglalható.
Gyermekbarát szolgáltatások: Babaágy (térítésmentes, előzetes kérésre), etetőszék szabad kapacitás ellenében (térítésmentesen), szabadtéri gyermekmedence, szabadtéri gyermekjátszótér.
Sport és szórakozás:
Térítésmentesen: kültéri úszómedence, napozóágyak és napernyők a medencénél (szabad kapacitás függvényében), fitneszterem.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
Reggeli: Főétterem 07:30 - 10:00 Teljes, bőséges büféreggeli
Italok a reggeli során: Instant kávé, különböző teák, tej, üdítőitalok, víz
Ebéd: Főétterem 12:30 - 14:30 Nemzetközi büfé, salátabár, desszertek és gyümölcsök választékaÜdítőitalok, vörös és fehér házi bor (poháronként), csapolt sör, víz, különféle puncsok, helyi szeszes italok, instant kávé
Délutáni snack ételek:
Snack / medence bár 15:00 - 17:00
Grillezett, mélysütött termékek, pizza vagy szendvicsek, zöldségek, édességek, sók, gyümölcsök, kávé, tea, tej, víz.
Vacsora: Főétterem 18:30 - 21:00Nemzetközi konyha, svédasztalos felszolgálásra, salátabárral, levesek, különféle desszertek és friss gyümölcsök.
Üdítőitalok, vörös és fehér házi bor (poháronként), csapolt sör, víz, különféle puncsok, helyi szeszes italok, instant kávé
Tematikus konyhai estek (hetente egyszer): Bolgár est.

Bárok és Italok:Kávésarok 24/7
Üdítőitalok, víz, különféle puncsok, instant kávé
Snack és medence bár 10:00 - 23:00 között
Üdítőitalok, vörös és fehér házi bor (poháronként), csapolt sör, víz, különféle puncsok, helyi szeszes italok, instant kávé, alkoholmentes és alkoholos koktélok (korlátozott választékban)
10:00 - 23:00 óra - Fagylaltok
Az import és prémium kategóriás italok fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája szerint a vacsorák során alkalmi öltözet viselése elvárt.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
pénzváltó, autóbérlés, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
esti showműsorok, fitneszterem,

Wellness

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, gyermekpancsoló, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak